Het rookproces
Onze visrokerij ontvangt meerdere keren per week verse vis uit verschillende landen, en de herkomst is van cruciaal belang om een constante hoogwaardige kwaliteit te garanderen.
Bij de zorgvuldige selectie van het ruwe product leggen we speciale nadruk op de volgende aspecten:
» De kleur van het visvlees.
» Het vetgehalte, waarbij we streven naar een zo laag mogelijk vetgehalte met een rijke hoeveelheid omega-3-vetzuren.
» De textuur en stevigheid van het visvlees.
Traditionele rooktechniek
Onze rooktechniek is traditioneel en maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. Bovendien bevatten onze recepten geen conserveermiddelen of andere chemische toevoegingen.
Bij ons krijgt u verse, natuurlijke vis die op de juiste wijze wordt behandeld met zout, wat resulteert in een unieke smaak. Na elk rookproces nemen we monsters en voeren we uitgebreide beoordelingen uit om de constante kwaliteit van onze producten te waarborgen. Bovendien beheren we veel van de processen intern, inclusief het schoonmaken van de vis, het zouten en het roken.
Netheid en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel, en onze medewerkers in de rokerij hebben uitgebreide ervaring in de voedselverwerkingsindustrie. Ze delen de filosofie van ons bedrijf en streven altijd naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit.