Ga naar content

Onze kaviaar

Keluga kaviaar kan heerlijk worden geserveerd met zeevruchten zoals verse kreeft, krab en sint-jakobsschelpen.

De kwaliteit van Keluga Kaviaar

Kaviaar is een symbool van feestelijkheid! Er is geen enkele taal die ooit rijk genoeg is om het genot van kaviaar te beschrijven. Kaviaar is de natuur in zijn puurste vorm. Het is het ultieme gastronomische feestje. De Kaviarist heeft voor u geselecteerd op basis van algemeen aanvaarde criteria voor hoge kwaliteit, namelijk: kleur, textuur, grootte, regelmaat, schittering en smaak.

Keluga Kaviaar is een voortreffelijk product, het is rijk en romig met nootachtige tonen dat de natuurlijke smaken en rijkheid van de zee ondersteunt. Keluga kaviaar heeft een heerlijk unieke minerale smaak. Kaviaar serveer tips: Keluga kaviaar kan heerlijk worden geserveerd met zeevruchten zoals verse kreeft, krab en sint-jakobsschelpen.

De steur is de leverancier van de veelbesproken kaviaar. Ze blijft gek genoeg de underdog in de magische wereld van kaviaar. Heel onterecht, wanneer je bedenkt dat we het over een pre-historische vis hebben. De steur hoort in ieder geval tot de oudste dieren ter wereld. Onze kaviaar is van de Huso Dauricus steur

Onze pakketten

Wilt u meer dan 5 pakketten bestellen? Neem dan contact met ons op voor een offerte.
Offerte aanvragen
Top