Ons verhaal

Vanessa Toet
Vanessa stamt uit een familie die al 5
generaties in vis handelt. Met Scheveningen als geboorteplek en het strand als
speeltuin, hoorde al het goed uit de zee tot haar dagelijkse voeding.

Het is haar met de paplepel ingegeven dat vis gezond
voor je is. Haar vader, Jacobus Toet, begon met het importeren van kaviaar en
kon daar veel over vertellen. Die passie heeft hij aan zijn dochter
doorgegeven. Dat begon al vroeg want al haar spreekbeurten op school gingen
over kaviaar en zalm. Als kind werd ze tijdens de vakanties meegenomen naar
alle grote kaviaarhuizen van Europa. Daar leerde ze veel over de traditionele
handel in de -toen alleen nog- wilde kaviaar.
Door de jaren heen heeft haar
smaak en kennis zich verder ontwikkeld. Over kaviaar en de excellente zalmen
raakt ze niet uitgesproken. Zoals ze zelf zegt, “doen wij geen concessie aan
kwaliteit en service” en dat zie en proef je terug in de prachtige producten en
geschenken. Het mooiste compliment voor haar is wanneer relaties van haar
klanten haar bellen en vragen of ze weer op de mooie zalm kunnen rekenen
tijdens de feestdagen…

Mark en Elliot Bogte
Mark Bogte, de man van Vanessa, en Elliot, de zoon, complementeren het team van de Kaviarist. Mark is net als Vanessa sinds jaar en dag werkzaam in high-end foodsector. Beiden delen hun passie voor kaviaar en
focus om smaakvolle producten te leveren waar het ‘wauw’-effect lang blijft na
klingen.